2011. május 24., kedd

Rolf Benz Classic székek TÖKÉLETES MINT ÚJ!

Rolf Benz Classic székek tökéletes, mint ÚJ!:
Rolf Benz Eladó egy eredeti, klasszikus áll rendelkezésre a tipikus Rolf Benz narancs. A szék származik bemutatóterem és szolgált csak nagyon ritkán használt, kiállítási / dísztárgyakat. Ez egy tökéletes, mint az új Összecsukható kialakítás -, mint ha a közelmúltban vásárolta meg a gyártó / forgalmazó. Az Alcantara nincs kiömlések, stb A csiszolt és a láb nincs karcolás.

A szék feldolgozása rendkívül magas színvonalú, és valójában a CLASSIC által Rolf Benz. V. kínált elnöke az azonos típusú számos TV-műsorokat, híres vendégek a megfelelő kényelmet a hosszú talk show-k - mint például az egykori ZDF televízió show Johannes B. Kerner, amelyben az elnök (ott kék) mindig megbízható társa, és szinte fémjelzi a show volt. Amennyire én tudom, előállított székek ez a modell már nem áll fenn. Természetesen, a szék van címkézve az oldalon.

A szék is ideális kombinálható más bútorokkal Vitra, Knoll International, Classicon, Cassina, Driade, Kartell és Miller. Ő testesíti meg egyértelmű sort egy diszkrét high-tech design.

A méretei a szék kell:

Teljes magasság: 81 cm (ha az üléspárna hátsó mintegy 5 cm-re projektek)
Ülésmagasság: 45 cm
Szélesség: 58 cm
Mélység: 60 cm (beleértve az ülés, ami szemben a hosszát a karok egy kicsit hosszabb és ezáltal túlélni).

A szék csak a saját pick-up Bonnban (Zentrum). A szék könnyen szállítható. Megfelelő számú parkolóhely a ház előtt, vagy - a rossz időjárás, a várakozásokkal ellentétben - még a saját föld alatti parkoló. A lift áll rendelkezésre, amely megkönnyíti a kiürítést.

Ha további kérdései vannak, én vagyok az Ön rendelkezésére!

Nem hajózás! Visszatérés és a garancia kizár.
Ár: 450 EUR VB