2011. június 12., vasárnap

Borovi tömörfa szekrénysor TOP

Borovi tömörfa szekrénysor TOP:
Hello!

Mi értékesítése iránt szekrénysor tömör fenyő. Az élő fal tömör fából, kivéve a hátsó fal. Az élő fal áll az egyéni elemek és lehet elhelyezni, hogy illik a legjobban. Azt is lehet szállítani, könnyebben. Összesen 10 tétel.
Az alap elemek fiókkal és 80 cm széles és 43 cm széles újra.
Aztán ott van a bárral nekem 80cm, 80cm, és a kirakat egy irattartó szekrény, 80 cm széles. 43cm az alap eleme a három kis fiókkal. A kabinet két üveg idejű fény és 3 és egy fából készült polc. Amellett, hogy a vitrinben még mindig látni a polcokon a fotó meg felismerni.

Teljes méret 283cm x 220 cm (sz xm)
Attól, hogy igazán fontos most a cm, nem tudom megmondani. Azonban úgy gondolom elég pontos, de bárki lehet olyan szemtelen újra.

Vissza a vitrinben egy reklámfogás, ahogy a másik két fénykép. Ezen túlmenően, vágott egy lyukat a bárral kábelek a hátsó, mert nem volt áram a növény.

Természetesen ez csak pickup. Élünk a föld szintjén, és nem háziállat, és nem dohányzó. Mi segítünk kezelése természetes.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem lehet szétszedni a részek, minden csak az elemeket. A legnagyobb tehát a vitrinben.

Garancia és vissza, mint a magánszemély nem tudok természetesen adnak. Mi vagyunk a 20.06.-26,06. nyaralni, előzetesen nagyszerű lenne, de utána is:)
Ár: 180 EUR VB